Story


7 talen? Ieder mens spreekt zijn eigen taal.

Ik ben Zwitserse en Roemeense van origine, opgegroeid in Luzern en woon sinds 1999 in Groningen. Door mijn multiculturele achtergrond vind ik het vanzelfsprekend om nieuwsgierig en tolerant te zijn. Al vroeg heb ik geleerd te schakelen tussen verschillende talen, culturen en bovenal mensen. Na mijn studie organisatiepsychologie heb ik als HR-adviseur gewerkt bij adviesbureau GITP. In deze periode heb ik opleidingen gevolgd voor oplossingsgericht coachen en conflict coaching. Al deze kennis en ervaring vormen mijn persoonlijke kijk op mensen en neem ik mee in mijn manier van werken: professioneel en ruimdenkend.


Visie… hoe ziet het er uit van de andere kant?

Naast mijn passie voor het HR-vak heb ik een grote passie voor avontuurlijke reizen. Zo heb ik na een aantal jaren werken mijn baan opgezegd en ben ik 1,5 jaar op wereldreis gegaan in een 4×4. Samen met mijn partner ben ik door 26 landen gereden, van Groningen naar China en terug. Het reizen over land vind ik een mooie metafoor voor ontwikkeling. De meeste veranderingen van cultuur, mensen en omgeving gaan geleidelijk. Alles verandert continu en wel in zijn eigen tempo. De kunst is om te begrijpen waarom mensen doen wat ze doen. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer men zichzelf en anderen in perspectief ziet, er meer begrip ontstaat. Dit leidt tot betere relaties en opent de deuren voor andere wegen die óók naar Rome leiden.


Gecertificeerd

Ik werk graag met onderstaande vragenlijsten, modellen en instrumenten. Noem het ‘jongleren’ met concepten of maatwerk, ik zoek graag uit welke samenstelling het beste bij een vraag past.

>  MDI gedragsstijlen
>  MDI drijfveren
>  leervoorkeuren
>  intelligentie
>  persoonlijkheid
>  AEM-cube
>  loopbaanrollen
>  kernkwadrant
>  escalatietrap
>  Quinn leiderschapsrollen
>  communicatiestijlen
>  360° feedback